(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті автор розкриває суть поняття творча діяльність, мовленнєвотворча діяльність та її роль у розвитку особистості дошкільника, види мовленнєвотворчої діяльності та засоби її організації. Ключові слова: особистість дошкільника, творча діяльність, мовленнєвотворча діяльність, індивідуальна та ініціативна творчість. In article the author opens the maintenance of concepts creative activity, verbally-creative activity and their role in development of the person of the preschool child, kinds of verbally-creative activity and ways of its organization. Key words: the person of the preschool child, creative activity, verbally-creative activity, individual and initiative creative