(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті автор розглядає проблему забезпечення єдності інтелектуальної й емоційної сфер особистості старшого дошкільника в процесі організації вихователем різноманітних ігор. Ключові слова: інтелект, емоція, інтелектуальна й емоційна сфери, дидактичні ігри, творчі ігри. In the article the author examines the problem of the unity of intellectual and emotional spheres of individual older preschooler in the process of educator various games. Key words: intelligence, emotion, intellectual and emotional spheres, didactic games, creative games.