(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті виокремлено основні етапи розвитку підвищення професійної діяльності вчителів у нашій країні. Особлива увага приділяється інноваційному періоду. Ключові слова: етап, організація методичної роботи, інноваційний період, методична робота. In the article highlights a few of the basic stages of development of the professional activity of teachers in our country. Special attention is paid to the innovative period. Key words: stage, oganization of professional activity, innovative period, professional activity.