(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2015)
Нікітіна А. В. Формування дослідницької компетентності магістрантів-філологів засобами дискурсу. У статті визначено наукові засади формування дослідницької компетентності магістрантів-філологів – майбутніх викладачів української мови і літератури, дослідників української філології, зокрема уточнено поняття «дослідницька компетентність магістранта-філолога»; проаналізовано часткові положення методології педагогічного дискурсу та визначено їх роль як засобу формування дослідницької компетентності магістрантів-філологів.