(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2015)
Ранюк О. П. Формування риторичної компетенції студентів-філологів під час вивчення польської мови. У статті теоретично обґрунтовано поняття «компетенції» та «риторичної компетенції». Зазначено, як можна використовувати риторичний елемент під час вивчення польської мови. Представлено систему вправ та завдань на заняттях польської мови, спрямованих на формування риторичної компетенції.