(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2015)
Волощук А. В. Становлення художньої освіти на Закарпатті в першій половині ХХ століття. У статті розкриваються етапи становлення художньої освіти на Закарпатті в першій половині ХХ століття. Акцентовано увагу на тому, що педагогічна діяльність і плідна творчість професійних художників А. Ерделі та Й. Бокшая надали потужного імпульсу створенню закарпатської школи живопису.