(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2015)
Гаманюк В. А., Хорошилова Н. В. Проблеми модернізації системи іншомовної педагогічної освіти в Україні. Стаття присвячена аналізу актуальних на сьогодні загальних підходів, а також рамкових програм і нормативних документів у сфері іншомовної освіти і підготовки вчителів іноземних мов в Україні. У статті узагальнюються ключові положення документів та визначаються основні напрями й механізми модернізації іншомовної педагогічної освіти в Україні.