(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2015)
Харченко Т. Г. Приклади використання проблемних ситуацій у процесі навчання вчителів у Франції. У статті виявлено практичні аспекти використання проблемних ситуацій у процесі навчання вчителів у Франції. Розкрито окремі форми й методи проблемно-ситуативного навчання, а саме: лекція, в основі якої знаходиться проблемна ситуація, методики «Двійник», «Дзеркало».