(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Казанжи І. В. Сучасні підходи до професійної підготовки вчителя початкової школи. У статті проаналізовано сучасні підходи до професійної підготовки майбутніх учителів початкових класів, визначено умови модернізації підготовки вчителя початкової школи в системі вищої педагогічної освіти.