(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Кудренко Д. О. Формування професійної майстерності студентів художньо-графічних факультетів. У статті з’ясовано поняття «професійна майстерність» та «компетентність» студентів художньо-графічних факультетів у контексті образотворчої й декоративно-прикладної діяльності. Визначено групи фахових умінь, які є обов’язковими для студентів художньо-графічних факультетів у здійсненні професійної діяльності.