(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Серьогіна І. Ю. Розвиток самостійності студентів ВНЗ як компонента їх культури праці. У статті представлено шляхи розвитку самостійності студентів ВНЗ як компонента їхньої культури праці; запропоновано прийоми розвитку самостійності студентів ВНЗ; виявлено динаміку інтенсивної, ситуативної та епізодичної частоти виявів самостійності студентів у навчальній діяльності.