(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Максименко І. Г, Пінська О. Л. Техніка мовлення як компонент мовленнєвої майстерності майбутніх педагогів. У статті розкривається сутність техніки мовлення, її зміст; характеризуються структурні компоненти; висвітлюється роль техніки мовлення в педагогічній діяльності, типові помилки та обгрунтовуються шляхи її формування.