(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Недашковський Ю. В., Кучма О. І. Технологїї навчання студентів із використанням міжпредметних зв’язків. У статті розкрито деякі аспекти підготовки вчителів трудового навчання в частині використання міжпредметних зв’язків і комп’ютерних технологій. Доведено, що запропонована методика засвідчує високі показники рівня зацікавленості студентів і доцільність використання сюжетів міжпредметних зв’язків.