(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Шепеленко Т. Л. Комунікативний складник професійної компетентності майбутніх фахівців економічного профілю. У статті розкрито сутність комунікативного складника професійної компетентності майбутніх фахівців з економіки, здійснено порівняльний аналіз базових понять, розглянуто структурні компоненти комунікативної компетентності, визначено педагогічні умови ефективного формування комунікативної компетентності.