(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Кокарева Е. О. Дидактичні умови творчого саморозвитку майбутніх учителів музики (на прикладі вивчення дисципліни «Хорове диригування»). У статті виокремлено евристичне навчання як засіб творчого саморозвитку майбутніх учителів. На цій основі обґрунтовуються дидактичні умови творчого саморозвитку студентів музичних факультетів на прикладі однієї з профільних дисциплін – хорового диригування.