(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Радченко М. В. Феномен педагогічної творчості у вітчизняній науковій думці. Стаття присвячена огляду джерельної бази з проблеми педагогічної творчості, характеристиці феномену у його історичній ретроспекції, аналізу поглядів вітчизняних науковців-педагогів на запропоновану проблему дослідження та їхнього внеску у становлення педагогіки творчості як науки.