(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Часова Е. В., Івчук В. В. Суть та аспекти якості освітнього середовища як основи ефективної підготовки іноземних студентів до навчання в технічному ВНЗ. У статті окреслено суть та деякі аспекти якості освітнього середовища, на основі яких розкрито шляхи ефективної підтримки студентів-іноземців. Наведені можливості допомоги іноземним студентам у процесі їх адаптації в умовах освітнього середовища вищого навчального закладу технічного профілю.