(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Варфоломєєва І. М. Організація навчально-виробничої практики у класах географічного профілю. У статті подано теоретичне обґрунтування проведення літньої навчальної практики з географії в умовах старшої профільної школи та методичні рекомендації з удосконалення і впровадження у практику теоретичних основ її організації у 10 класах географічного профілю.