(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Литвиненко І. Ю. Роль інтеграції в навчанні англомовного читання студентів технічних спеціальностей. Статтю присвячено вивченню методики навчання англійської мови студентів технічних спеціальностей, зокрема на рівні читання за допомогою засобів інтеграції. У статті розглянуто особливості мовленнєвої компетенції та міжнародні вимоги до її рівнів, а також деякі лінгводидактичні засоби підвищення рівня англомовного читання.