(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Ткачук С. І. Особливості підготовки та професійної діяльності вчителів технологій в умовах інформатизації освіти. У статті розкрито особливості підготовки та професійної діяльності вчителів технологій в умовах інформатизації освіти, окреслено методичний потенціал інноваційних технологій і шляхи їх упровадження під час самостійної роботи майбутніх фахівців.