(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Шишкіна К. М. Модель забезпечення інформаційної безпеки молодших школярів. У статті проаналізовано проблеми забезпечення інформаційної безпеки школярів у загальноосвітньому навчальному закладі й розроблено систему заходів, необхідних для її забезпечення. Розглянуто структурну і функціональну моделі забезпечення інформаційної безпеки молодшого школяра в он-лайн середовищі.