(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Шутько В. В. Сучасний погляд на проблеми фізичного виховання і формування особистості школяра. Статтю присвячено проблемі оптимального поєднання фізичного виховання з іншими видами виховання: розумовим, моральним, естетичним, трудовим, які направленні на формування особистості школяра, для розв’язанння низки важливих проблем, які склалися у фізичному вихованні загальноосвітніх закладів.