(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Бутиріна М. В. Особливості конструювання та розроблення тестових завдань для педагогічного контролю знань. У статті розглянуто актуальні проблеми організації тестового контролю знань студентів вищих педагогічних навчальних закладів; охарактеризовано завдання та види педагогічного тестування; виявлено послідовність розроблення та вимоги до створення й застосування тестів; досліджено переваги та недоліки тестового контролю знань як способу контролю знань студентів.