(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Мадзігон В. В. Економічна сутність розвитку малого підприємництва у процесі безперервної економічної освіти. У статті розкривається питання підготовки учнівської та студентської молоді до підприємницької діяльності в умовах ринкової економіки у системі освіти, що відповідає Болонському процесу якості, Національному класифікатору України щодо професій і посад із розвитком нових видів економічної діяльності й технологій виконання робіт відповідної кваліфікації із набутими професійними фаховими вміннями й навичками.