(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Волківська Д. А. Наукові підходи до розуміння потенціалу особистості. У статті розкрито сутність поняття «потенціал особистості» та представлено результати теоретичного аналізу дослідження потенціалу особистості науковцями різних галузей.