(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Хорошилова Н. В. Форми навчання іноземних мов у системі освіти дорослих ФРН. У статті розглянуто специфіку альтернативних з позиції організації форм навчання іноземних мов у ФРН, до яких відносять інтенсивне, заочне та навчання через засоби масової інформації.