(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Головня Н. М. Рівні і критерії готовності майбутнього педагога до професійної мобільності. У статті проаналізовано наявні підходи до визначення поняття «готовність» вітчизняними науковцями. Схарактеризовано сутність готовності майбутніх учителів до професійної мобільності. Виокремлено основні етапи формування готовності до професійної мобільності та визначено її критерії і рівні сформованості.