(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Приймаченко О. М. Підхід до вивчення англомовної лексики курсантами непрофільного ВНЗ. У статті запропоновано підхід до первинної активації незнайомої англомовної лексики з використанням PowerPoint-презентацій. Обґрунтовано концептуальні основи підходу та проаналізовано основні методи його реалізації.