(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Тюріна Д. М., Макарова Л. Г. Теоретичні питання формування вмінь моделювання у студентів вищих економічних навчальних закладів. У статті розкрито науково-методичні засади процесу формуваннявмінь моделювання у студентів вищих економічних навчальних закладів: розкрито сутність поняття «уміння моделювання економічних об’єктів»; здійснено класифікацію вмінь моделювання економічних об’єктів відповідно до складників процесу моделювання; уточнено критерії, показники рівнів сформованості вмінь моделювання економічних об’єктів у студентів.