(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Коростіль Л. А. Методика формування в учнів 7 класу управлінських умінь у навчанні хімії. У статті на основі зіставлення й узагальнення наукових понять «організаційні вміння», «навчально-управлінські вміння», «управлінські вміння», «самоосвіта» робиться висновок про необхідність у сучасних умовах розвитку суспільства формування в учнів загальноосвітніх навчальних закладів управлінських умінь. Автор пропонує методику поетапного формування в учнів 7 класу управлінських умінь під час вивчення хімії.