(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Люлькова Ю. М. Економічні знання у змісті географічної й економічної шкільної освіти. У статті визначено місце економічних знань у змісті географічної й економічної шкільної освіти. З’ясовано, що економічні знання варто розуміти як систему уявлень, понять і термінів, фактів, відображення закономірностей, законів і теорій, світоглядних ідей, що формують ставлення особистості до різних явищ соціально-економічного й суспільного життя.