(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Корнещук В. В. Корпоративна культура в закладах освіти. У роботі окреслено загальні теоретичні засади корпоративної культури, доведено необхідність її вивчення та розвитку для забезпечення ефективної діяльності установ, зокрема освітніх. Подано результати кількісного та якісного аналізу результатів діагностування корпоративної культури, проведеного на базі ОНПУ.