(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Лазаренко Г. А. Художньо-естетичний смак дітей старшого дошкільного вікута особливості його вияву. У дослідженні виявлені питання особливостей вияву художньо-естетичного смаку дітей старшого віку, а саме: емоційні реакції, їх потреби у сприйманні прекрасного, особливості сприйняття навколишніх і музичних звуків. Також з’ясовано, що допомагають виявитися художньо-естетичному смаку музично-театральна діяльність, виконавська та творча активність дошкільників.