(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Мадзігон В. В. Компетентнісний підхід у системі неперервної економічної освіти. У статті досліджуються напрями вдосконалення парадигми розвитку національної економічної освіти в контексті інноваційного оновлення її змісту, обґрунтовуються теоретико-методичні засади формування професійних знань майбутніх фахівців економічного профілю в системі неперервної освіти як важливої передумови розбудови економіки знань.