(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Польгун К. В. Проблеми якісної освіти студентів з обмеженими можливостями: нормативно-правовий аспект. Висвітлено проблему реалізації права людей з особливими потребами на здобуття якісної освіти. Здійснено аналіз нормативно-правової бази України у галузі вищої освіти осіб з обмеженими можливостями. Розглянуто законодавчі та правові основи впровадження інклюзивного навчання.