(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Ярошенко О. М., Пономаренко Т. В. Інтонаційна природа музики в контексті хореографічного мистецтва. У статті розглядається поняття інтонації як знакової умовної форми в суміжних видах мистецтва – музиці і хореографії. Простежується інтонаційний взаємозв’язок між мовою, музикою, танцем, виокремлено чинники вияву інтонації в хореографії, складники хореографічної інтонації у порівнянні з музичною, наведено практичні прийоми усвідомлення поняття інтонації учнями.