(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Дирда І. А. Психологічні бар’єри в міжкультурній комунікації. У статті з’ясовано сутність психологічних бар’єрів у міжкультурній комунікації; проаналізовано погляди вітчизняних і зарубіжних науковців, які досліджували означену проблему. Розкрито поняття «діалог культур», «комунікація» і «міжкультурна комунікація».