(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Шутько В. В. Проблеми фізичного виховання школярів через призму поглядів учителя. У статті розглядаються окремі проблеми сучасного фізичного виховання в школах промислового мегаполісу. Застосований метод анонімного анкетування серед учителів визначив їх професіональний потенціал, рівень і якість викладання предмету, відношення школярів до занять, підстави незадовільного здоров’я та фізичного розвитку школярів.