(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Дороніна Т. О. Сучасні підходи до визначення сутності та структури освітнього середовища. У статті проаналізовано стан проблеми освітнього середовища у вітчизняній і зарубіжній педагогіці, окреслено структурні компоненти освітнього середовища, охарактеризовано сучасні підходи до визначення поняття «освітнє середовище».