(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Антоненко І. І. Оцінка знань студентів в умовах кредитно-модульної системи навчання. У статті розкрито особливості тестування за допомогою комп’ютера. Обґрунтована структура тестів для оцінки знань студентів в умовах кредитно-модульної системи навчання за Болонською системою. За результатами дослідження рекомендовано комп’ютерний метод оцінки знань студентів на базі програми «Асистент».