(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Бєлікова Н. О. Концептуальні основи професійної підготовки майбутніх учителів фізичної культури. Визначено та науково обґрунтовано концептуальні основи професійної підготовки майбутніх учителів фізичної культури: взаємопов’язані властивості (релевантність професійному середовищу, інноваційність, комунікативність, трансформованість, комфортність, демократизація і випереджувальний розвиток), принципи та етапи цього процесу.