(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Мадзігон В. В. Теоретико-методичні засади підготовки підприємців у системі економічної освіти. У статті висвітлюється актуальна проблема необхідності на сучасному етапі підготовки підприємців у системі безперервної економічної освіти, у навчанні учнівської та студентської молоді. Набуті знання з економічних дисциплін вони зможуть використовувати у практичній діяльності на ринку праці в різних галузях суспільних потреб задля піднесення добробуту держави й суспільства.