(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Мелкумова Т. В. Вивчення прикметників на заняттях з української мови як іноземної на І курсі. У статті запропоновано низку завдань для актуалізації, поглиблення, систематизації, узагальнення та закріплення знань іноземних студентів І курсу про граматичні категорії прикметників, сполучуваність прикметників з іменниками. Подано методику вивчення розрядів прикметників за значенням і ступенів порівняння якісних прикметників.