(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Часова Е. В., Івчук В. В. Актуальні питання викладання початкового курсу хімії іноземним студентам інженерних спеціальностей на підготовчому відділені ВНЗ. У статті розглянуто основні проблеми навчання студентів-іноземців в іншомовних вищих навчальних закладах. З’ясовано деякі чинники, що впливають на успішність навчального процесу. Показана функція адаптованого ефективного навчально-методичного забезпечення, спрямованого на інтенсифікацію процесу вивчення азів хімії. Розглянута ключова роль викладача у формуванні здатності студента до психологічного самоуправління та як носія інформації.