(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Пінчук І .О. Особливості використання проектної технології на уроках англійської мови у початкових класах. У статті схарактеризовано сутність і процедуру використання проектів у процесі навчання англійської мови учнів початкової школи, розглянуто вимоги та завдання проектної технології в початковій школі. Описано особливості основних етапів роботи і підкреслено значення проектної технології.