(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Зеленкова Н. І., Голоденко О. М. Метод проектів у навчальному середовищі. У статті розкривається сутність методу проектів у досягненні методичної мети. Висвітлено сутність проекту та етапи роботи над ним. Розглянуто причини застосування проектного навчання, які сприяють виробленню різних рис. Приділено увагу проектно-пошуковій діяльності, під час використання якої розв’язується низка різнорівневих дидактичних, виховних і розвивальних завдань.