(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Майданенко С. В. Аналіз структури організації методичної роботи в педагогічному училищі. У статті розмежовано внутрішню та зовнішню організацію методичної роботи в педагогічному училищі. Конкретизовано рівні внутрішньої організації методичної роботи.