(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Сидоренко Т. Д. Український музичний фольклор як джерело народної педагогіки. У статті обґрунтовується доцільність використання на уроках музики в загальноосвітній школі українського музичного фольклору, що створює для дитини умови для залучення її до духовних цінностей, пропонуючи в життєвих ситуаціях багаті на різноманітні переживання музичні враження.