(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Стукалова Т. Г. Формування інформаційної культури педагога: теоретичний аспект. У статті розглядається вплив інформаційного суспільства на формування інформаційної культури вчителя. Проаналізовані структура та рівень сформованості інформаційної культури педагога, обґрунтована необхідність використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках, що забезпечують ефективність навчального процесу.