(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Тросюк С. Д. Формування географічних понять на основі компетентнісного підходу до навчання географії України. У статті розкрито поетапність процесу формування географічних понять на основі компетентнісного підходу до навчання географії України. Подано структурні конструкти у змісті формування географічних понять у процесі навчання географії України на рівні явищ, відношень і понять. Наведено зразки завдань для формування географічної компетенції на засадах компетентнісного підходу.